Hemma!

Nu har vi äntligen kommit hem från en härlig vecka i Side! Uppdaterar ordentligt i eftermiddag. Måste tvätta och städa hela förmiddagen så vi hörs snart!

Kram

Make Up Store.



Gissa vad jag gör? :)

Kväll.

Har just avslutat en grillmiddag och slagit mig ner i soffan med en liten godispåse och mina favvochips (OLW's Cream Cheese). Måste ju ladda upp ordentligt inför matchen imorgon! Maja har precis somnat och Joakim åkte in till stan en sväng och skulle träna nu, hoppas han skyndar sig på för jag kan ju inte sitta och ha fredagsmys själv!

Eller det blir nog inte så mycket fredagsmys, snarare planeringsmöte om hur vi ska packa och handla och fixa innan vi åker på Söndag. Det är bra, för annars kommer det bli KAOS. Bra Jennifer och Joakim.


Provade förresten några av mina bikini:sar idag. Det var ingen rolig upplevelse. Jag kunde inte ha en enda. Det såg verkligen ut som skit. Har tyvärr inte kvar den kroppen jag hade innan jag fick barn. Men vad göra? Bara att le och prova vidare!


Nä, nu ska jag fokusera lite på fotbollen som visas på Tv4Sport och titta runt på lite nätbutiker för inspiration till hemmet!

Bull***

Bilden säger allt. Min mamma sa alltid när jag var liten att om någon pratade illa om någon annan så var den "stor i orden och mycket liten på jorden". Stämmer. Det är nog mest synd om den som snackar än om den som det snackas om.

Ostsmörgås!

Maja äter sin första ostsmörgås. (Ett rån med lite smör och ost)
<3

Old.

Var på Bik-Bok's visning tidigare i våras med tjejerna. Dumt nog (när man väl tagit sig ut) så kände jag bara att jag måste hem, så min kväll slutade 22.30. Men jag kom ju på att jag inte visat några bilder från den kvällen, så det gör jag nu:


Hej hej utväxten.



Glada.



Fintjejerna.



Morgon.

Hallå där! Idag är en bra dag. Solen skiner, humöret är på topp och det är bara 2 dagar kvar till vi ska åka till Side. Jeei.

Idag är jag och Maja hemma hela dagen för första gången denna vecka. Stackars unge vad hon får flänga runt! Idag är vi hemma och tvättar och städar och lägger i ordning det som ska packas ner i väskorna (och det är inte lite grejer det!). Efter lunch så kommer Ida och Svea förbi och hälsar på oss. Det var längesedan vi träffade dem så det ska bli kul!


Det känns som att jag har koll på vad vi ska packa ner och ta med oss på resan, men jag brukar alltid lyckas glömma något, så jag hittade en ganska bra packningslista på nätet som jag tänkte följa någorlunda.


Ska bara dricka upp kaffet så jag vaknar till lite, sen ska jag vara en toppenbloggare hela dagen!


Stranger.

Puh! Har legat i som attan hela dagen. Började med att hänga på låset på Barnens Hus. (Vilket skitställe alltså. Förlåt, men sämre service får man ju leta efter.)

Jag och Maja kom dit, till babyavdelningen, och jag gick runt och letade länge efter ett insektsnät till vagnen. Hittade inget. Hittade ingen personal heller. Fan. Gick till kassorna och frågade om de hade någon som jobbade på den avdelningen. "Gå dit och kolla igen, det borde vara någon där". Just det ja, hittade en prao-elev som stod och gömde sig i ett hörn och hon guidade vidare mig till en kvinna som slutligen "erkände" att hon jobbade där. "Har ni insektsnät till vagnar?" frågade jag. "Nä, de är slut. Tog slut igår." Säger hon i ett enfaldigt tonläge. "Jaha, har ni beställt nya och när kommer de i så fall?" frågade jag. "Nä." säger hon. Jag kände att jag blev irriterad och avslutar konversationen med "Vet du vad, skit i det då. Jag åker någon annanstans."

Usch, hennes dag hade just börjat. Stackars övriga kunder som kom. Efter Barnens Hus åkte vi vidare till Babyproffsen. Där gullade de med Maja och tyckte att hon blivit så stor sedan sist. De kom ihåg mig! Och bra service. Så fr.o.m nu så handlar jag och Maja bara på Babyproffsen. Så det så!

Sedan bar det av till H&M och Apoteket på Ersboda. Där blev det 2 par shorts till Maja, en bikiniöverdel till mig, en långärmad tröja till mig och ett linne till mig. På Apoteket inhandlades solskyddscréme till Maja. Jeei. Nu är vi kittade innan Turkiet! Ska lägga upp bilder imorgon så får ni se vad fint vi handlade.

Efter allt handlande så blev det lunch och Maja åkte med mig till Universitetet på mötet. SUPERDUKTIG var hon vår tjej. Inget gnäll eller någonting. Och väl efter mötet så hämtade vi pappa Joakim och åkte till hans mamma och blev bjudna på brakmiddag! Nu ligger jag i soffan och har just avslutat senaste avsnittet av Grey's Anatomy. Ska snart hoppa i säng och drömma sött!

Hoppas ni haft en bra dag!

Fixardag.

Idag blir det en riktig fixardag för mig och Maja. Vi ska åka på Barnens Hus, Apoteket, H&M osv, osv. Sedan har jag möte 13.00 då får Maja följa med och underhålla oss.


Måste Även fortsätta lite städning idag så att det är skinande rent innan vi åker iväg. Det är ju så skönt att komma hem när det är rent och snyggt! Känns lite overkligt faktiskt att vi åker om 4 dagar!

Justja jag har ju städat ikväll.

Är lite nöjd övar resultatet so, here u go:

Situation Stockholm FÖRE.



Och Situation Stockholm EFTER. Bra Jennifer.




Bildregn.

Har haft så mycket att göra att jag knappt vet vad jag heter men imorgon ska det värsta vara över och då börjar jag uppdatera bättre! Lovar. Här kommer i alla fall lite bilder från dagarna som gått:

David på besök!



Per och Maja.



Grillade hamburgare till lunch på Lördagen. Det rök ganska bra..



Per och Maja.



Man blir trött av att leka med alla grabbarna.




Och de blir trötta av att leka med Maja:)




Sen har hon gått runt med hatt en stund och varit gullfia.


Det blev ju litegrann i alla fall! Som sagt, det har varit lite mycket i helgen och de inledande dagarna på denna vecka men jag ska bättra mig på att uppdatera.




Skola.

Är på Univesitetet nu och gör klart projektarbetet. Skriver om helgen och lägger upp lite bilder i eftermiddag! Har så otroligt mycket att göra nu, så ni får ursäkta dålig uppdatering! Förlåt, förlåt.

Fredagkväll.



Ja, här sitter jag och tittar på ishockeyn (Finland-Ryssland. Grattis Finland.) och har det bara bra. Joakim steg just utanför dörren för han ska iväg på galej med några kompisar ikväll. Kollade just tv-tablån på tv.nu och ser till min förskräckelse att det just inte finns någonting vettigt att titta på ikväll. Usch och fy, får ta och hyra en film online alltså!


Dagen har varit bra, har hunnit med jättemycket. Bland annat städat i princip hela huset och det känns superbra, bara några garderober som ska rensas osv, men det får jag göra imorgon! Lagade en rätt så "vanlig" middag, det blev renskav i gräddsås med pasta och ruccolasallad. Gott och lätt att göra. Har även  skrivit färdigt de delar i projektarbetet som jag skulle hinna med. Bra Jennifer.


Maja har varit jätteduktig tjej idag för hon har hjälpt till med städningen genom att sitta på sin filt och leka med sina leksaker och titta på medan jag städar och inte sagt särskilt många knyst som kan räknas som gnäll. Min fina tjej, längtar varje kväll tills kommande morgon då man får ta upp henne ur sängen där hon ligger och ler och är alldeles varm och go och mosig om kinderna. Gullfian våran!



Utemöbler.

Jeeei, nu har Joakim fixat utemöbler till altanen! Superfina. Dynorna ska ju såklart vara i också, men det regnar här i Holmsund så jag har plockat bort dem för tillfället. Nu är det bara en matgrupp som vi kan ha på framsidan som ska inhandlas!

Tog bilden inifrån så fönstret kom ivägen. Det saknas ju insynsskydd osv, men det kommer inom kort!


Idag ska det storstädas, helst i varenda vrå, men det tar nog mer än hela dagen så jag börjar och ser var det slutar. Ska skriva klart litegrann på projektarbetet också så att jag ligger steget före innan jag åker till Turkiet. Har verkligen kämpat hårt för att ta igen en veckas studier, men det kommer förhoppningsvis att bli såå värt det.


Sliten tjej.



Kanske borde ta och fixa till mig lite innan Maja vaknar. Känns och ser ut som att jag är bakis, men det är jag INTE. Det är ju snart 2 år sedan jag drack (så mycket att jag blev onykter och bakfull). Koftan jag har på mig på bilden var den jag köpte igår, supermysig tycker jag! Sen ser ni ju även nagellacket på bilden nedan.


Nya nagellacket; Max Factor Nailfinity.


Är egentligen ingen förespråkare av de superdyra nagellacken (typ Chanel, Dior osv) men de är också kul att ha i badrumsskåpet. Även fast de kanske är bra och håller länge så är det ju ändå roligare med de som är lite billgare för då kan man ju köpa flera i olika färger och byta lite som man vill! Fast det absolut sämsta nagellacket står nog H&M för. H&M i all ära, men nagellack är nog inte deras grej. Oj vad jag började prata om nagellack helt plötsligt..


Jaja, nog om det, idag ska jag och Maja ta en promenad till en tjej här i Holmsund, Ida, för jag måste hämta lite grejer från Newbody som vi sålt med laget och som ska lämnas till beställarna. Är inte omöjligt att jag tar en sväng förbi blomsterhandeln och byter ut några av mina stackars penséer som förfrusit.



Frukost.



Här sitter vi och äter frukost! Gröten är en riktigt höjdare tycker Maja.



Segt.

Förlåt att jag är dålig på att uppdatera, men jag är så otroligt seg nu i dagarna och har fullt upp! Har tagit en massa bilder som jag ska lägga upp ikväll när jag hämtat Joakim på flyget. (Är hos mamma och pappa i stan just nu och glömde min dator hemma. Typiskt.)


Maja har sovit slarvigt/dåligt idag både på för- och eftermiddagen och med tanke på att hon inte får sova något efter kl 15.00 så lär jag ha en grinig tjej fram till läggdags. Men det är bara att sysselsätta henne och få henne på andra tankar så brukar det gå bra!

Har varit på Myrorna idag och hittade faktiskt en kavaj från STOCKH LM (MQ's märke) med prislappen kvar. Har kostat 1200:- och jag fick den för ynka 365:- Tjoho! Hittade även en kofta som jag är supernöjd med. Vet inte vad ni tycker om att handla på second hand, men jag gör det ibland då jag hittar något fint. Oftast brukar jag göra riktigt bra fynd. (Min röda fjällrävendunjacka hittade jag där för 80:- t.ex.) Bra Jennifer. Både kavajen och koftan hade sina "ordinarie" prislappar kvar och då förutsätter jag att de är oanvända. Men som sagt, jag är nöjd!


Har även köpt ett nyt knallrött nagellack som kommer bli superfint när man fått lite färg sen i sommar!


Rörstrand.

Hur söta är inte Rörstrandsmuggarna som har inspiration från Astrid Lindgrens värld? De här måste jag ha! Supermysigt när Maja kan dricka varm choklad ur dessa.

Lång dag.

Började dagen med att stressa in på ett möte klockan 10.00 (som jag fick reda på 08.00 i morse!). Efter det så åkte jag och Maja ut till Joakims moster i Sörmjöle och åt lunch och lapade lite sol. Fantastiskt vilket fint väder vi fått! Har alldeles precis kommit innanför dörren och packat upp oss.

Lite bilder från dagen:


Härlig utsikt!



Fundersam tjej.



Alla hjärtans tjej i hela världen!


Snart kommer mamma och pappa hit och ska äta middag med oss. Skönt att slippa äta själv faktiskt, känns ju så ensamt!




Morning.

En bra start på dagen.



Ensam hemma.

Joakim tog taxin till flyget imorse för att vara i Stockholm i några dagar så jag och Maja får klara oss på egen hand, men tjejer kan så det går nog bra! Superbra att han kunde ta taxi imorse, för Maja behöver verkligen sin sömn och jag kände mig inte jättepeppad på att väcka henne halv sex för att köra in till flyget så det var kanon att han gjorde det. Har lite dåligt samvete över det ändå, för jag var inte nådig med att tjata om hur jobbigt det skulle bli att skjutsa honom. Dåligt Jennifer.

Har precis kommit hem igen efter att ha varit på seminarium om beslutsfattande, riktigt intressant! Mycket bra information att ha med sig till reklambranschen. Försöker i skrivande stund få lillan att sova eftermiddag för att sen ta tag i lite städning och tvätt. Eftersom Joakim är borta så blir det ingen träning med laget ikväll, men en promenad med vagnen kan man ju alltid unna sig! Inte länge kvar till bikinisäsongen så det är bara att ösa på!


Mina vita pelargoner i köksfönstren mår toppen just nu. Det får precis den mängd kärlek, sol och vatten som de behöver och de blommar för fullt. Självklart går jag och småpratar med dem på dagarna också. Inte.


Se så glad!


Fick även hem Elle Interiör i brevlådan så det är inte omöjligt att det blir lite läsning till eftermiddagskaffet!



Nästa Söndag.

Side.




Nya fynd.

Justja. Jag var på loppis igår och hittade de här söta kannorna i rostfritt, båda två för 20 spänn! Perfekta att ha i köket!


Färdigt!

Hallå där allihopa! Haft en bra helg? Det har jag och äntligen, äntligen har vi en altan! Jeei. Pappa och Joakim har varit så duktiga och allting är på millimetern rakt och fint. Här ska ni allt få se:

Mamma står i dörren och inspekterar.


Den andra Jocke (grannen) kämpar också på med altanbygge! Bra Jocke.






Tada! Nu är det bara gräsmatta och skärmar som ska upp, sedan är det ju bara att börja pynta. Woho!


Är så glad att altanen äntligen är färdig, det innebär att jag och Maja kan sitta där på förmiddagarna och leka och sola osv. Skönt att kunna vara utomhus! Btw, ser på bilden nu att jag borde köpa nya fönsterlampor till vardagsrummet. Pengarna bara flyger iväg!



Fortsättning på gårdagen.

Ja, det är precis vad det ska bli idag. Jag och Maja har precis stigit upp för dagen. Kaffebryggaren är igång och sprider den HÄRLIGA kaffedoften i köket och Maja går runt i gåstolen och skriker nöjt medan hon tittar på barn-tv.
Pappa kommer hit klockan 09.00 och då ska de fortsätta med altanen. Jeei!








Det ser kanske inte så mycket ut för världen med tanke på att de jobbade hela dagen igår och det enda som kom upp var två brädor. Men förarbetet är ju nästan det värsta; gräva ur, lägga i grus, mäta exakt, kanske väga av och jämna ut ordentligt osv, osv. Så idag kan de börja lägga ut plattorna och sedan kommer själva "reglarna" som ska vara grunden och SEN kan man börja skruva trallvirket.


Jag och Maja ska heja på grabbarna när de bygger och sedan vet jag inte mer vad vi tänkt hitta på. Men något kul ska det allt bli. En tur till Maxi är aldrig fel!


Saturday.

Åh, vilken dag. Har haft fullt upp hela dagen. Grabbarna har kämpat på med altanen och jag har spelat match, handlat osv. PUH! Nu ska vi gå över till grannarna (Emma, Andreas och Oskar) och kolla på fotbollen. Go Milan!

Har tagit lite altanbyggar-bilder idag och tänkte lägga upp dem, men jag gör det imorgon istället för jag hittar inte kamerakabeln och jag orkar inte leta prick nu. Förlåt.


Är sjukt sugen på att åka in till stan imorgon med Maja och göra av med lite pengar:)


Kwälla.

Än så länge har dagen varit lugn. Dock blev det inte riktigt som planerat med altanbygget eftersom att det började helt plötsligt att regna. Så det blev inget bygge idag inte. Men imorgon var prognosen bättre så vi kör väl på det så länge!
Ikväll blir det bara lugna puckar. Har just badat och lagt Maja för natten och nu väntar nog lite fredagsmys och TV. Såg att SVT visar Twilight klockan 21.00!!!! Woho.



Fredag igen!

Gud vad veckorna går fort nu! Bara att hålla i sig alltså.

Idag har vi bara en städ- och fixardag här hemma jag och Maja. Efter lunch kommer Emma och Oskar hit och fikar lite, var längesedan så det blir kul! Skulle behöva åka in en sväng till Maxi och handla lite inför helgen också. Vi har altanbyggar-helg här i helgen, så det kan ju vara fint att bjuda pappa och Joakim på godsaker så att de håller ångan uppe!


Längtar så tills den blir klar, det ska bi så skönt att kunna vara ute på förmiddagarna och sitta i solen osv.


Igår var vi på Teatercaféet och åt middag med mamma, pappa och Sebastian för mamma fyllde år och då ville de bjuda på middag. Ååh vad gott det var. Man säger alltid när man lagat något riktigt gott hemma att "fatta att vi hade fått samma mat på restaurang fast nu lagade vi det själva", men det är inte samma helhetsintryck. Det är ganska skönt att bara kunna sitta vid ett bord och välja precis det man är sugen på ur menyn så kommer de och serverar osv. Kul att få göra sådant ibland också! Och Maja skötte sig så himla bra, satt och lekte i barnstolen och pysslade på med pennor som hon fick låna av personalen. Inget gnäll och inget skrik trots att hon var vaken från kl 14.00. Bra Maja.


Kan verkligen rekommendera TC om man inte "vågar" ta med sig barnet på finare restaurang. Det var så tillmötesgående och fixade och grejade för att Maja skulle ha det bra. +++++ till TC!



Maja när hon var en ännu mindre pluttis. Ni kan skymta Oskar i bakgrunden.


!!

Men på riktigt. SLUTA vara så otroligt präktig/-a! Aah, måste tömma ut irritationen. Jag hatar inte, men OGILLA-knappen skulle jag kunna sitta och trycka på hela dagen. Falskare människa/-or får man ju leta länge efter. En sak till; kom på något EGET för en gångs skull. Och jag är inte ensam om att tycka som jag gör. Herre-gud. Usch. Fy. Skäms. Jag tycker synd om dig/-er.


Så. Vad skönt det var. Brukar inte tappa det, men nu blev det så. Bägaren rann över för länge sedan.

Majas nya kläder.

Långärmat!



3/4 byxor med rosetter längst ned. Suupersöta!



Lite kortärmade bodysar.




Gulligt set från lindex.




Scuba Steve-baddräkten!





God morgon!

Idag börjar dag 2 i projekt: Altan. Pappa kommer hit efter lunch och då ska vi fortsätta gräva för plintarna som ska ner i marken.

Gumman har just vaknat och vi ska äta lite gröt och leka lite innan Joakim kommer hem från morgonpromenaden.



Är helt slut i huvudet så här tidigt på morgonen, så jag återkommer om ett tag!




Uteplatsen/altanen.

Idag började projekt: Altan. Pappa var här i morse och vit har mätt ytan och börjat gräva där plintarna ska sitta. Själva trädäcket har vi bestämt ungefär hur det ska se ut och även insynsskydden/skärmarna.

Som skärmarna på bilderna vill jag ha. Vita. Men vi kommer nog att bygga dem själv, eftersom de jag sett på byggvaruhusen verkar vara i så dålig kvalitét. Sen så får man det ju precis som man vill ha om man bygger själv!


Ska gå ut och ta lite kort sen så får ni se hur vi börjat. Det svåraste valet, tycker jag i alla fall, är valet av utemöbler. På framsidan är det lämpligt med en matgrupp eftersom solen ligger där från eftermiddagen till den går ner och man sitter gärna i kvällsolen när man äter ute osv. I alla fall jag! Men på baksidan vet jag inte hur man ska göra. Solsängar blir det ju, men ska man ha loungemöblemang eller vad ska man ha? Vi har inte bestämt! Hittade lite fint som jag tänkte använda som inspiration. Möbelgruppen jag hittat till framsidan som jag vill ha kostar runt 25.000 så jag får nog tänka om lite. Höhö.


Något i stil med denna känns bra. Gillar ju vitt. Vitt, vitt, vitt.






Sängbord.



Skulle gärna ha 2 st sådana här på varsin sida av sängen som sängbord! Otroligt snyggt.


Lilgummans passfoto.

Älskade Maja <3


H&M.

Har hittat supermycket fint på H&M som jag så himla gärna skulle vilja köpa med mig innan vi åker till Turkiet.


Svart klänning. Svart är supersnyggt om man fått lite färg!



Kjolar. Alla 3 färgerna passar till bruna ben och ett vitt linne.


Något måste man ju visa upp mammakroppen i..



Linnen. Måste man ha!



Söt kofta.


Fina tröjor som passar kanon till jeansshortsen.


Gillar skjortor.


Vill HA!


Barnrummet.

En liten tjuvtitt på Majas rum kan ni väl få! Det är inte riktigt klart ännu, men vi har kommit en god bit på väg så att hon kan ha sin säng där osv. Men det lär ju dröja ett tag till innan hon kan/vill vara där själv och leka.

Nalleflickan som vaktar hennes säng.


Den gamla fåtöljen har jag klätt om själv, men tyget har börjat släppa så den behöver sig en renovering till!



Tog lite gammal tapet och ramade in tillsvidare. Har inte hittat några fina motiv ännu.


Det är både mysigt och roligt att inreda Majas rum och det är speciellt roligt när man lyckats komma på/göra något alldeles eget!

Städat toaletterna!

Passade på att städa lite medan gumman låg och sov så nu är våra toaletter skinande rena!









SÅÅ skönt när det är rent och snyggt!

Dålig uppdatering.

Förlåt för att jag varit så dålig med uppdateringen i helgen. Har haft 2000 saker att göra och tänka på. Men det var en bra helg!

På Fredagen blev det lugnt, vi åkte och handlade lite och såg på tv. Bara hämtade igen oss från en lång vecka.


Lördagen blev också lugn, på förmiddagen åkte vi till Häggströms i Lögdeå och shoppade lite kläder. Sedan på kvällen blev det bara lite gomiddag och umgänge. Maja har ju varit så förkyld så vi ville inte släpa med henne till varken bekanta eller på någon majbrasa.


På söndagen hade jag match. Egentligen. Men motståndarlaget Sandåkern bestämde sig för att festa på Lördagkvällen så de var "sjuka" och kunde inte komma och spela. Men det var i och för sig bra, för då vann vi med 3-0 PLUS att jag fick eftermiddagen fri. Eller? Nä. Vi hade träning i 4h! Det är inte okej för vi spelar ju verkligen inte i allsvenskan och jag gör det för att jag tycker det är kul inte för att jag ska elitsatsa. Det tåget har redan gått och jag valde (ung/yngre och dum som jag var då) att inte göra det för det fanns annat som jag tyckte var roligare då. Men men.


Det var den helgen det. Ska bara vänta på att kameran laddar klart så ska jag visa vad jag köpt till Maja, hon behöver ju lite nya kläder nu när hon ska åka utomlands och allt. Just ja! Hennes pass är klart nu också, så jag ska åka och hämta det idag! Snabbt gick det.



RSS 2.0