Nytt på Hemtex!

Ett axplock av fina grejer..



Make me.




Ritplatta.

Funderar på att köpa en ritplatta. Man kan göra så sjukt häftiga illustrationer direkt in i datorn.

Give me.



Helmet.



Klickade hem en sådan här åt Maja imorse från Sportamore. Hon har redan en rosa (som hon använder hemma) men det kan ju vara skönt att ha en hjälm både hemma och på förskolan. Det var gulligt med glitter så det fick bli en svart med glitter till prinsessan!


Nu är det bara ett nytt regnställ, en sydväst och galonvantar som ska köpas. Sen är hon så gott som färdigkit:ad inför förskolan!

Aviator.

Är det något som jag är sugen på just nu så är det de här solglasögonen:

Elin Kling passar så bra i sina Aviators från Ray Ban. Bild: http://stylebykling.nowmanifest.com



Förskolan.

Nu har vi precis klarat av Majas första inskolningsdag på förskolan. Det var en riktig HÖJDARE tyckte hon. Inskolningsperioden kommer att se ut så här:

Vecka 1: 09.00 - 10.30 varje dag.
Vecka 2: 09.00 - 10.30 varje dag.


Jag tycker att det verkar vara ett bra upplägg för då hinner hon acklimatisera sig tillräckligt för att vi ska kunna lämna henne själv sedan.


Hon tyckte det var så roligt och hon lekte med de andra barnen och pedagogerna verkade vara jättetrevliga och snälla. Det här känns jättebra! Nu är lillgumman helt slut så hon sover sött i vagnen. Ska bli kul att se hur länge hon behöver sova efter alla intryck som hon fått under förmiddagen.


Förskoletjejen!!

Helping out.

Har suttit och knåpat lite på Theres & Jimmys bröllopsinbjudningar som jag fick äran att göra. Har inte hunnit så långt ännu eftersom att jag är hemma med Maja idag. Men so far, so good.

Bara ett test. Gillar inte 'Zapfino' som font, men Theres vill ha det så. Dags att kompromissa känner jag!



For sale.

Just det, det glömde jag skriva. Jag brukar göra ordentliga rensningar här hemma ibland och istället för att bara åka och slänga grejer och kläder osv (som är helt och fräscht) på Myrorna eller ge bort till Returmarknaden så tänkte jag att jag kanske kan lägga upp det här på bloggen. Om någon skulle vara intresserad så kan du/ni få köpa det för en billig peng.

Jag antar att de flesta av er läsare bor i Umeå-trakten, så det är ju ingen frakt att tala om. Vi kan ju bara bestämma tid i stan eller något så får ni grejen/grejerna.


Vad tror ni? Finns intresse?

Puh.

Åh, vilken eftermiddag! Slutade lite tidigare idag och då åkte jag och Maja hem för lite hemmafix. Nu är det städat och tvättat! SKÖNT. Hann även med att spänna upp ett tyg på en stor ram så nu har vi en fin tavla ovanför sängen. Kameran är kvar i stan så jag kan inte ta någon bild prick nu. Eller jo, med mobilkameran kan jag ju göra sen!

Är förresten överlycklig över att jag skaffat Skype. Jag hade ett konto tidigare, så jag har egentligen bara aktiverat det igen. Men i alla fall, nu kan jag prata med Frida som är i Ryssland och spelar hockey för tillfället. Åå, vad jag saknar henne! Bästa, bästa kompisen. Till våren kommer hon hem så då kan vi ses oftare, wii!


Nu ska jag sätta mig ner och skriva lite rapport (som ska presenteras imorgon). Sen är det lugnt i skolan ett tag, i alla fall med redovisningar och rapportskriveri. Nu börjar ju handbolls-em också så jag kan heja på Sverige samtidigt. Heja, heja.


Träningsvärken jag besitter är inte okej. Jag tänkte att jag skulle damma av längdskidorna för i år och gav mig iväg på en runda igår. Det är ju SJUKT bra träning och otroligt kul (jag har tävlat när jag var yngre, men formen är inte vad den varit kan jag ju säga). Det tar verkligen på hela kroppen, kanonbra träning.


Det var väl det antar jag.



KRAM

Söndagkväll.

Ikväll blir det lugnt. Handboll på 4:an nu, sedan tänkte jag somna till Old School kl. 21.00. Hockeyn var sådär, de vann med 2-0 och man ska inte klaga, men det känns som att det är något som saknas. Kämpa! Är för övrigt en aning seg i skallen just nu, har presentation av sjukhusprojektet imorgon och en systematisk översikt av ett annat projekt ska lämnas in i veckan. Det äger att lämna allting till sista sekunden, så skönt att vara stressad och pressad. Verkligen. Inte. Men jag har satt mig i båten själv och då är det bara att bita ihop. Tjejerna i laget har spelat ett gäng futsalmatcher i helgen. Känns trist att jag inte kunde vara med pga nacke/ryggbesvär. Men jag ska träna upp mig SOM SATAN och vara i bra form till sommarsäsongen. Ska bli så kul att spela i sommar!


Går hela dagarna med halsduk för att hålla nacken varm. Det funkar!


Vad gör ni ikväll?


PUSS

Match.

Ni kan ju gissa vad jag ska göra idag kl 15.00?!


KÄMPA LÖVEN!

Boots.

Är lite sugen på något av dessa par just nu. Ni hittar dem på Din Sko!

399:-





699:-




HELT i min smak! Så jag får ta mig en sväng förbi Din Sko och se om de har dem inne.



Förskola!

Den 23/1 kommer Maja att ha inskolning på sin nya förskola. Den heter Lövö förskola och ligger i Holmsund. Som jag skrev förut så ville vi ju ha Maja på föris i Umeå, men vi får ta det projektet senare. Det viktigaste just nu är att hon hamnar på en förskola som hon kommer trivas på och att personalen är bra. Precis så verkar det vara på Lövö. Så det blir nog bra!

Lövö förskola.


Å vad mysigt det ska bli med en liten dagistjej!



Tv.

Jahapp. Då var vi med 60" tv helt plötsligt.


RSS 2.0