Hemma.



Maja har haft feber inatt, så vi har varit hemma idag. Antar att det är alla tänder som är på väg samtidigt för hon bajsar, dreglar och har allting i munnen. Lillgumman.



Segt.

'Eller hur' säger ni väl. Känner mig lite allmänt seg just nu. Och det går sannerligen ut över bloggandet. Ska skärpa mig.

Idag har jag varit med Theres och provat bröllopsklänningar, gud vad mysigt det var! (Tog lite paus från pluggandet några timmar.) Man längtar nästan lite till den dagen man själv får stå och prova alla fina känningar. Tråkigt nog fick man inte ta kort därinne, så jag kan tyvärr inte visa. Men klänningen hon valde var JÄTTEFIN. Den passade henne perfekt!


Hämtade lillgumman vid 16 från förskolan och då åkte vi hem och bara myste. Känns som att man är borta från henne en EVIGHET nu när hon är där på dagarna, så man får ta vara på de stunder man får. Tiden går ju verkligen fort alltså!


Ikväll blir det träning (löpning) för hela slanten. Ska verkligen köra slut på kroppen så att jag får återhämta mig riktigt ordentligt.


KRAM

Blää.

Ha inte startat denna vecka särskilt bra. Har haft några tunga dagar måste jag säga. Det handlar mycket om jobb och utbildning just nu och i ärlighetens namn så känns det bara som ett virrvarr. Men ur allt ont kommer något gott!

Sitter i personalrummet på föris nu och väntar på att Majas inskolning ska bli klar. Direkt efter det så drar vi in till Strömpilen så ska jag äntligen kika på skorna som jag lade upp för ett tag sedan. Oddsen för att Maja ska hålla sig vaken och för att skorna ska finnas kvar är väl inte sådär jättestora, men det är alltid kul med lite spänning i vardagen!


RSS 2.0