Ursäkta.

Det är något fel på min blogg.se-app, därav så få inlägg på slutet. Försöker få ordning på den så att vi kan höras snart igen!

Hoppas ni har det skönt i värmen!

Kram

Nya kaffemuggar.

Fynd från Expo. Så söta, funderar på att köpa några fler färger också.


Kväll.

Just tränat klart, hann precis hem till Holland-Tyskland! Är helt färdig efter denna dag, men ändå är det härligt att få dela sommarlovet tillsammans med min älskade Maja!


Hard work.

Jag kämpar på som ett djur för att få klart vår lilla gräsmatta på baksidan. Usch, det var mer jobb än vad jag trodde! Idag fortsätter arbetet och vi ska åka in till maxi en sväng för att köpa lite trädgårdsgrejer. I eftermiddag ska jag och Maja på utvecklingssamtal på föris, sen får vi se vad dagen bjuder ytterligare på!


Härliga helg!

Det har varit en fantastisk helg och bröllopet igår var alldeles underbart! Vi dansade, skrattade, sjöng & grät. Precis som det ska vara på ett bröllop. Det blev verkligen så lyckat!


Nya skor!

Jockes syster Theres gifter sig imorgon och då kändes de här helrätt till min klänning som jag ska ha. Ska ta en bild när jag kommer hem så ni får se! Jättesköna skor faktiskt. Och billiga. 199:- På Din Sko. Rea såklart.

Work.

Ikväll går jag sommarens första pass på Bruksbacken. Är jättekul att vara tillbaka! Många nya ansikten men även många bekanta. Kul, kul!


Elle. R.

I den här kassen ligger min dator och mina böcker. Har en hemtentamen som ska redovisas imorgon och jag har fortfarande kvar att göra. Det blir en sen kväll ikväll känner jag. Men det är bara att bita i, för imorgon är sista skoldagen!


Just got mail.

Titta vad som damp ner i brevlådan! Trevligare läsning finns nog inte.


Tv. Punkt. Nu.


//Svenska Hollywoodfruar: 19.00//Top Model 17: 20.00//Project Runway: 21.00//

Vägen till framgång.

Sitter och arbetar med min hemtentamen som ska hjälpa Erik Hamrén att ta våra svenska pojkar till EM-segern. Sjukt rolig uppgift! Känns nästan som att man faktiskt ska åka till Ukraina och hjälpa till på riktigt.


Ljuvlig.

Det här är Viggo. Mina föräldrars nya hund. Han är en Airedaleterrier som är mer vild än tam, en riktig bushund!


Färdig.

På väg hem från träning och är helt slut. Första träningen på över en vecka, träning är verkligen färskvara!

För er som inte redan vet: Vi bor på området ni ser på andra sidan vattnet. Det har varit en riktigt fin kväll ikväll!



 


Quote.


Breakfast at Tiffany's.

Som jag hade längtat efter denna medan vi varit i Turkiet. En tallrik med vaniljyoghurt, müsli och bär. Den avnjöts låångsamt imorse!


Äntligen hemma.

Borta bra men hämma bäst! Vi har haft det superhärligt och Maja har stortrivts! Så fort jag lägger in kamerabilderna i datorn så ska ni få se.


RSS 2.0