Äntligen fredag!

Snart tar vi helg hörrni!


Nybygge.

Det syns lite dåligt nu när det är mörkt ute, men vi har byggt en skärm vid ytterdörren för att få lite insynsskydd. Blev genast lite privatare! Ska ta en bild imorgon från framsidan så syns det nog bättre. Jag är riktigt nöjd över resultatet!




Umeå Fashion Week.

Den 20:e oktober klockan 20:00 vankas det modevisning gott folk! Mer info kommer men jag kan säga att det blir hur grymt som helst och vi modeller kommer bära kläder från Creative Lounge. Ska bli så spännande!


Pippi.

Maja är inne i en Pippi Långstrump-period nu och vill gärna titta på Pippi så ofta hon kan. Jag tycker faktiskt att de flesta av Astrid Lindgrens filmer och böcker är supermysiga och perfekta för barnen. De använder ett bra språk och är inte så hemskt "oroliga" som en del av de andra barnprogrammen kan vara ibland. Tummen upp för Astrid och hennes olika figurer!


Söndag.

Frukostsconesen blev precis klara!


Det lilla extra.

Tycker det kan vara fint med något litet extra i vardagen. Idag fick det bli en liten vas och en vit blomma till handfatet i ett av badrummen. Vips så blev det lite mysigare!



Njuter.


Äntligen helg!

Sitter på bussen på väg hem i ett regnigt Umeå. Skönt med helg hörrni!


Den fulaste möbeln jag vet..

..är TV:n! Usch och fy säger jag bara. Det finns en anledning till att man inte ser en TV så ofta i inredningsmagasinen alltså. Men i övrigt börjar jag snart bli nöjd med vardagsrummet. Gardinerna ska bytas och jag är grymt sugen på nya soffkuddar och nya soffor!




Godmorgon.

Ny dag, nya möjligheter. Just nu äter jag frukost och läser VK i lugn och ro medan Maja och Jocke sover några minuter till. Det är så härligt att gå upp i tid och kunna ta det lugnt på morgnarna och göra allting i lagom takt istället för att måsta stressa.


Bloppis!

Säljer nu vårt satsbord, Ikeas KLUBBO, 300:- hade jag tänkt mig.

Finns det intresse? Maila mig på: [email protected]!


Knäppt.

Glömde visst min mobil hemma hos mina föräldrar inne i stan igår. Jeei. Ska åka in och hämta den strax. Har fått mycket gjort idag i alla fall:

- Städat köket, vardagsrummet och toaletten nere. (Bara övervåningen kvar.)
- Först sprungit 8km i morse, sedan tog jag, Joakim och Maja en långpromenad när Maja skulle sova i 1,5h. SKÖNT!

Och bara halva dagen har gått, så jag har en massa mer att hinna med. Ska styra upp bloppisen så fort jag fått hem mobilen och kan ta lite bilder.


Imorgon.

I morgon, söndag, blir det bloppis hörrni! En möbel kan jag avslöja att det är. Mer får ni veta i morgon.

Sen börjar en sak till i morgon: Löpningen. Har bestämt mig för att ge mig ut och springa MINST 5ggr/veckan i ca 40 min. Börjar så, så får vi se sen hur jag gör till vintern, men mest troligt blir det konditionsträning även då. Antingen på längdskidor eller så ger jag mig ut och springer. Men träna hårdare ska jag göra och äta rätt. Träningen ger inte ett skit om man inte äter bra mat!

Såå, vi hörs i morgon bitti när jag ger mig ut på en runda!

KRAM

Morgonstund.

Godmorgon allihopa. Jag och Maja sitter i soffan och myser framför Barnkanalen. Jag fick hem Pandurokatalogen igår så jag sitter nu och bläddrar igenom vad som ska beställas inför hösten och julen. Maka börjar bli så stor nu, så jag tänkte att det blir mysigt med pyssel, främst inför julen.

Finns massa fina och roliga saker i katalogen! Beställ den om du inte redan fått den!




Snart helg!

Sitter i fikarummet och kollar tv. Sista rycket sen, snart helg! Jeeei!


Puh!

Vad denna vecka har gått fort! I alla fall för min del, mycket nya intryck och mycket ny information som ska in i skallen. Men jisses vad jag trivs bra med nya jobbet och med kollegorna! Det här kommer att bli bra! 
 
Maja blir hämtad lite tidigare på förskolan vissa dagar av antingen sin mormor eller farmor och det är toppen för henne, så slipper hon vara kvar ända till 17.00 alla dagar. Så det känns också toppen!
 
Imorgon är det redan fredag och då tar vi helg, så SKÖNT med lediga helger! Äntligen. Det blir en lugn helg, kanske plocka lite bär, se hockey, umgås och bara mysa på.
 
Förresten, letar efter en lampa som ser ut som ett hus (typ ett sånt där ljushus), vet ni var jag kan hitta en sån?
 
 

RSS 2.0