Fredag igen!

Gud vad veckorna går fort nu! Bara att hålla i sig alltså.

Idag har vi bara en städ- och fixardag här hemma jag och Maja. Efter lunch kommer Emma och Oskar hit och fikar lite, var längesedan så det blir kul! Skulle behöva åka in en sväng till Maxi och handla lite inför helgen också. Vi har altanbyggar-helg här i helgen, så det kan ju vara fint att bjuda pappa och Joakim på godsaker så att de håller ångan uppe!


Längtar så tills den blir klar, det ska bi så skönt att kunna vara ute på förmiddagarna och sitta i solen osv.


Igår var vi på Teatercaféet och åt middag med mamma, pappa och Sebastian för mamma fyllde år och då ville de bjuda på middag. Ååh vad gott det var. Man säger alltid när man lagat något riktigt gott hemma att "fatta att vi hade fått samma mat på restaurang fast nu lagade vi det själva", men det är inte samma helhetsintryck. Det är ganska skönt att bara kunna sitta vid ett bord och välja precis det man är sugen på ur menyn så kommer de och serverar osv. Kul att få göra sådant ibland också! Och Maja skötte sig så himla bra, satt och lekte i barnstolen och pysslade på med pennor som hon fick låna av personalen. Inget gnäll och inget skrik trots att hon var vaken från kl 14.00. Bra Maja.


Kan verkligen rekommendera TC om man inte "vågar" ta med sig barnet på finare restaurang. Det var så tillmötesgående och fixade och grejade för att Maja skulle ha det bra. +++++ till TC!



Maja när hon var en ännu mindre pluttis. Ni kan skymta Oskar i bakgrunden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0