<3

Det finaste vi har!


White light moment.

Taket blev klart för 2 veckor sedan, men det blev så fint att jag bara måste visa! Vi valde vita spotlights så att de skulle bli diskreta. Vitt, vitt, vitt!


Hallway.

Ny bänk i hallen!


Gunghäst.

Maja har fått en ny gunghäst. Ett loppisfynd som piffats upp med ett fårskinn som vi köpte i Ukraina. Superhäftig blev den!



Fredagsmys.

Äppelkaka med vaniljglass, citroner och godis som sköljs ner med vatten. Mm!


Winner.

Tjohooo! Jag har vunnit en tävling på förskolelivet.se! Vinsten var 300:- i presentkort på Lekmer.se. Jag som aldrig (och jag menar verkligen ALDRIG) vinner något. Gud vilken rolig fredag detta blev! Wiho.




Bloppis!

Nu säljer vi Majas rosa plåtbil från Jabadabado. Den används aldrig och har aldrig använts heller så den är precis som NY! Samma sak som förra gången, jag lägger ut annons på Blocket också, så först till kvarn!

Pris: 700:- (Prutat och klart.)

Släng iväg ett mail vid intresse till: [email protected]! Skynda fynda!






Too cool for school.

Verkligen. För mig passar det inte alls att sitta hemma och plugga. Jag gör exakt allt annat än det som ska fokuseras på endast för att undvika att sätta mig ner och göra jobbet. Men nu sitter jag äntligen här och kämpar på. Heja heja.

Under den fantastiskt långa helgen så har vi bara tagit det lugnt och haft det mysigt. Synd bara att vädret inte riktigt har varit på topp. Dock så har jag fått en infektion (i vad som från början bara var en blånagel) som sedan spridit sig så jag fick åka bums till sjukhuset och införskaffa penicillin. Det var inte riktigt vad jag behövde nu kan jag känna. Jag tycker inte om det, tycker att det är bättre om kroppen får klara av sjukdomar själv. Men eftersom att läkaren tyckte att det är onödigt att riskera blodförgiftning så var det bara att lyssna.


Hur som, har börjat ta cykeln när jag ska hämta Maja på föris och hon ÄLSKAR det! Riktigt skönt att ge sig ut på en liten cykelrunda på eftermiddagen faktiskt. Sen är jag ju så otroligt duktig eftersom att jag använder hjälm. Vill ju vara ett föredöme för Maja när vi är ute och cyklar. Credd till mig va?!


Nä nu måste jag läsa lite, hörs snart!


KRAM

RSS 2.0