Flyttar.

Förlåt mig för dålig uppdatering, men vi är mitt i flyttruschen och jag är jätteupptagen. Håller just nu på att teckna elavtal och jämför elpriser. Dock hade Umeå Energi stängt sin kundservice, så det blir inget tecknande förrän imorgon! 

Hoppas ni kan stå ut med att jag återkommer till helgen igen, när flytten förhoppningsvis är klar. Btw, bara 2 dagar kvar till BF! Heja, heja lillbebisen!


Ha det bra så länge, kram kram.

4 days to go.


(Bild: Google.se)

 

Har just kommit hem från MVC och förhoppningsvis den sista kontrollen innan förlossningen. Alla värden var jättebra och lillskruttan verkar också må bra där inne i magen, så det är ju alla tiders! Så till dig min älskade unge: Passa på att komma ut nu medan allt är tipp topp! NU ÄR DET JU BARA 4 DAGAR KVAR TILL BF!

Har dock haft jättemycket förvärkar och ont i ryggen i natt så sömnen fick sig en törn vill jag lova. Blir förmodligen inte mycket till vila idag eftersom jag och svärmor Monica hade tänkt börja packa lite smått och slänga allt skräp som skall slängas inför flytten. Ska bli skönt att få lite gjort och underlätta allt flyttarbete.

Klockan 15.00 i eftermiddag har vi tid hos mäklaren för de sista finjusteringarna. Antar att det är en hel del papper som ska fyllas i och undertecknas. Så i eftermiddag är vi nog officiellt husägare. Hade varit kanon att få nycklarna så snart som möjligt eftersom det är ju alltid mer jobb än man tror med en flytt.


Nä, nu ska jag utforska webben och se om jag hittar något fint till huset OCH dricka upp min fantastiskt goda kopp med kaffe. Hör av mig i eftermiddag.



Kram kram.


Obligatoriska TV-kvällen.

Nu sticker jag iväg till Frida och ska ha den obligatoriska måndags-tv-kvällen som vi alltid brukar ha. Frida och Sofie ska även hjälpa mig färga bryn och fransar samt klippa mina förskräckligt slitna toppar. Man måste ju vara en piffig mamma, inte säcka ihop här inte! För er som inte brukar se tv så ofta; BÖRJA MED DET PÅ MÅNDAGAR! Agendan ser ut som följer:

20.00: Generation Fett (TV3)
21.00: Danska hollywoodfruar (TV3)
22.00: Celebrity Rehab (Kanal 5)

Såå, hej svejs med er så hörs vi imorgon! Plus att ni får se resultatet av både klippning och färg.


Kram.

5 dagar kvar till BF.

Tänk, bara 5 dagar kvar! (Om hon bestämmer sig för att följa tidsplanen vill säga.) Det känns som om tiden bara flygit förbi, det känns i alla fall inte som att det är nio månader sedan vi fick beskedet att vi ska ha barn. Helt galet!

Från en bra sak till en annan; det verkar som att flytten bilr av redan den 1:a September, SNABBA RYCK! Så vi börjar väl nästan packa ihop oss så gott vi kan redan nu, för det är ju inte bara en sak som ska göras vid en flytt. Riktigt skönt att vi får flytta så snabbt, då har jag definitivt en hel massa andra saker att tänka på medan vi väntar på lillskrutten!

Ville bara säga det och tala om att vi får flytta in i nya huset snart. Jeeei!


Kram kram.


På stugan.

Det blev till och med övernattning hos mamma och pappa på Bastuskär. Fisket behöver vi inte tala om, Joakim fick fisk men jag blev utan. Tusans. Här kommer lite bilder från fredag-eftermiddagen;


Exteriör.



Wilma, mitt lilla hjärta. ♥




Båtsman.




Fiske-entusiasten! ♥



Ja, sådär ser det ut "på stugan" i Holmsund alltså. Skönt att kunna åka dit och koppla av ibland! Apropå Holmsund så åkte vi förbi nya huset och tittade läget tidigare idag, det stod kvar och såg ut att längta tills vi flyttar in. Eller ja, vi längtar i alla fall ihjäl oss. Skönt att ha ett projekt på gång så att man fördriver tiden innan vårt lilla hjärta bestämmer sig för att komma, för när det blir vet man ju aldrig.

Har ju faktiskt börjat kännas mer och mer i kroppen att det är något på gång; magen är konstant stenhård och sammandragningarna gör faktiskt ont nu. Så jag hoppas att det är några små framsteg i alla fall! Känns i alla fall skönt att ha allting klart innan förlossningen; väskorna packade, allting är inhandlat (utom amnings-bh:ar) och flytten börjar närma sig. FANTASTISKT!

Såg förresten att både EM möbler och Mio har fått in lite nytt inför hösten, så jag beställde hem båda katalogerna och hade tänkt kolla igenom hemsidorna också. Lägger upp bilder om jag hittar något fint.


Många kramar!


Gone fishing.

Det blev ändrade planer. Jag och Joakim åker ut till mamma och pappa på Bastuskär och äter middag och fiskar. Det är ju han som är Fiskar-Janne så ni vet.

Ska även förbi svärmor Monica och hämta lite bebisgrejer och kanske t.o.m hinna med en sväng på Barnens Hus och köpa en mjölkuppsamlare. För en sådan behöver man tydligen. Tusans mycket som man behöver inhandla och lära sig som (snart) nybliven mamma!

Ska ta lite bilder från eftermiddagen och kvällen, så ni får se vad vi pysslat med.


Kram kram.

Lilla My.

Titta vilken söt liten pyjamas jag hittade på Lindex online-shop! En sån måste min lill-strumpa ha!


Ska hoppa in i duschen nu och försöka mig på en egenhändig klippning av topparna, ni kan få se resultatet sen. Så vi hörs på ett tag hörrni!

Kraam.


ACO Baby.




Har varit på apoteket och köpt lite grejer till lilltjejen, bl.a. dessa produkter från ACO. Fantastiskt gulliga flaskor måste jag säga och praktiskt med pump-funktionen dessutom! Jag köpte även Inotyolsalva och Bepanthen. Så nu känns det som att vi har det vi behöver på den fronten, skulle det behövas mer grejer så ligger ju Apoteket inte allt för långt bort.

I övrigt har det inte hänt så mycket idag, varken på bebisfronten eller någon annan front. Vi har i och för sig varit på banken för att få ett lånelöfte, men det gick sådär måste jag säga eftersom bankens system låg nere, så det gick inte att räkna kalkyler. Men det kändes ändå bra efter besöket, för vi lyckades få en bra "deal" ändå och som det känns och som jag hoppas så blir vi nog husägare till hösten. Jeeei!

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på O.C, sen blir det städning. Hör av mig mer ikväll!


Kram.

Huset.


Lovade ju att jag skulle lägga upp lite bilder på huset som vi var och tittade på och jag håller vad jag lovar;


Framsidan.


Baksida.


Kök.


Vardagsrum. (Bort med fondväggen!)


Hallen.


Badrum nedervåning.


Ett av sovrummen.


Dusch övervåning.

(Bilder: Länshem Fastighetsförmedling)



Fint va? Det tycker i alla fall jag och Joakim!



10 dagar kvar till BF.

(Bild: Google.se)


Nu är det enligt beräkningarna bara 10 dagar kvar till vår lilla tjej kommer. Vi längtar snart ihjäl oss här hemma, men det är bara att låta tiden utvisa när det är dags. Hon kommer när hon är färdig, så det är ju ingen idé att stressa fram något. Men jag känner ett betydligt högre tryck mot svanken och sammandragningarna är tätare och börjar göra ont, så man kan ju inte annat än att hoppas att det börjar arta sig i lillmagen. Men som sagt, det är bara att vänta och försöka fördriva tiden på bästa sätt.


Snart, snart får vi träffa dig..♥


Husvisning.

Idag har vi varit på husvisning i Holmsund. Jag är förälskad, vilket hus. Och vilket område! Vill ha, vill ha, vill ha! Det hade passat så otroligt bra till vår lilla familj, nu när vi snart blir 3 och blir det flytt så sänker vi vår boendekostnad med några tusenlappar varje månad. Fantastiskt!

Har just städat upp efter mig i köket, för jag har minsann bakat hallongrottor (med jordgubbssylt i brist på hallonsylt). Så nu luktar det riktigt hemtrevligt i köket och frysen börjar snart bli full med allt fika jag tänkt bjuda alla bebis-hälsa-på:are på sen!

Har även hunnit med en promenad längs strandpromenaden, det var skönt och välbehövligt för jag vill ju faktiskt att lilla hjärtat ska komma ut snart (och jag lever ju i min tro att tyngdlagen har något litet finger med i spelet, eller inte.) Så nu blir det dusch och ett försök till att måla tånaglarna, heja, heja.  

Lägger upp lite bilder på huset vi varit och kikat på imorgon.



Sov gott.


Home sweet home.









Några smakprov på hur det ser ut hemma hos oss för tillfället. Det kommer mer snart, jag lovar. Håller på att försöka lära mig hur det här med bloggandet fungerar, så håll till godo!


Fridens.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0