Pure Definition.

Här kommer lite bilder från lördagens visning med Creative Lounge. Vad kul vi hade det och vilka härliga tjejer jag fick träffa!
 
Hela gänget: House Of Philia, Att vara någons fru, Linnéa, Jag, Evelina Boström (Creative Lounge), Caroline Andersson, Ivana Gagula och Ida Backlund (Rapunzel)
 
Staark belysning, var svårt att hålla ögonen öppna.
 
Champagnemys. (Bild lånad från: attvaranagonsfru.se)
 
(Bild: attvaranagonsfru.se)
 
 
Hela gänget igen. (Bild: houseofphilia.blogspot.se)
 
Tusen, tusen tack allihopa för en fin kväll! 
 
 

Snart börjar det.

Har anmält mig till en kurs i höst/vinter tillsammans med pappa. Det ska bli kul och lärorikt att göra detta. Framförallt nyttigt att ha dessa kunskaper inför sommarens båtliv tillsammans med familjen. Plus att jag kommer veta mer än Jocke och det är alltid skönt att glänsa lite! 
 
 
Skepp & hoj, landkrabbor!
 

Umeå Fashion Week.

På lördag händer det! Köp biljetter och kom till Invito på lördag, vi kommer få en fantastisk kväll tillsammans! 
 

När man ska pyssla.

Är inne på att köpa en vaxduk att lägga på bordet när Maja ska pyssla. Det finns ganska många roliga färger och mönster, men spontant känns det som att det är bättre att lägga pengarna på något lite mer neutralt så inte duken tar all uppmärksamhet från själva pysslandet (missförstå mig rätt nu). Personligen har jag lätt för att tycka saker och ting blir "oroliga" när det är för mycket färg och mönster. Hittade en jättefin duk i mönstret Virrvarr av SIgvard Bernadotte på DesignOnline som jag faktiskt funderar på att köpa hem. 890:- är kanske aningen dyrt för en vaxduk, men den kan man ju även ha på "finmiddagar" utan att behöva skämmas. 
 
 
 
 

Stress.

Det är såna här morgnar (när det mesta blir stressigt och upp och ner) som jag önskar att jag inte bor i Holmsund. Så fort det blir läge flyttar vi in till stan! Ingen idé att bo 2-3 mil utanför stan när båda jobbar inne i stan, bara dumheter.


Dagens inköp!

Lampa, tillbringare, ljusfat och pocketbok.


Äntligen!

Nu släpps 6 nya Johan Falk filmer. Såg denna igår:


RSS 2.0