Greys.

Såg just att det har kommit ut ett nytt avsnitt av Greys Anatomy idag. Kvällen är räddad! Yes, yes, yes.

Morgonstund

Jag tycker det är så mysigt när vi går upp på morgnarna jag och Maja. Maja äter sin gröt och tittar på "drömmarnas trädgård" medan jag sätter igång kaffebryggaren. När doften av nybryggt kaffe känns i hela köket så häller jag upp dagens första kopp och sätter mig bredvid Maja och läser tidningen. Oftast har hon ätit klart då och får sportknäcke med smör på.

Idag tände vi lite ljus också, för att det skulle bli extra mysigt. Det känns verkligen att hösten är här och att det snart närmar sig jul. Tänk; det är bara tre månader kvar!

Så brukar vi göra på morgnarna, hur gör ni för att få bästa möjliga start på dagen?


Förlåt alla.

Bara någon vecka kvar till lilla hjärtat vårat skulle komma till oss! Parkgympade med tjejerna varje Onsdag den sommaren. Hela vägen in i mål!
Stormagen!


Jag ser ju att ni är där och tittar till bloggen varje dag. Känner bara att det är lite svårt att komma på saker som kan vara av intresse för er att läsa om.

Det har hänt ganska mycket sedan sist, Maja har blivit 1år (28:e Augusti), jag har börjat mitt sista år på Universitetet, Jocke har skaffat nytt jobb osv, osv..

Har iaf MASSA spännande saker/pyssel som jag ska syssla med framöver, ni ska få se snart, när det börjar bli lite färdigare! Nu var jag hemlig va?

Jag lever i alla fall, så ni vet.


KRAMAR.

RSS 2.0