Converse JR.

Dessa 22:or från New York var nog den gulligaste presenten Maja fick på sin födelsedag. Så sjukt söta!


IB Laursen.

Måste bara få visa upp de här små söta ljuslyktorna från IB Laursen. Jättemysiga nu när höstmörkret är här!


Flowers.

Se så fina blommor jag fick av Jocke! Han blev så glad när han fick höra om jobbet så han tog med sig dessa hem från jobbet igår. Fint gjort!


Så underbart!

Det är med stor lättnad jag kan meddela att detta förmodligen är mitt sista pass på Bruksbacken i Sävar. Har nämligen fått ett jobb! Med start på måndag morgon 8:00. Heltid, 8-17 på vardagar, passar perfekt med Majas förskoletider!

Det är ett kontorsjobb på T3 och det verkar vara en fantastisk arbetsplats! Berättar mer sen, men det känns verkligen såå skönt!




Höstkläder.

Åkte och köpte nya höstkläder till Maja på polarn och pyret. Superfina!


Kantareller.

Titta vad jag har hittat i skogen alldeles bakom husen!


Nytt i hallen.

Vi behövde en ny skohylla då den gamla höll på att rasa ihop så jag åkte in till stan och köpte en ny.

199:- på Rusta, den får duga så länge!


Maja 2 år idag!

Vår älskling fyller 2 år idag, tänk att det går så fort! Firandet började med paketöppning i sängen. Fortsättning följer..


Nu mina vänner..

..ska jag rocka Ica Maxi!


Snart så.

Om blott 2 timmar har jag jobbat färdigt för denna helg. Oo så skönt det ska bli att komma hem! Dagens middag är kyckling och ris. Inte så jättemycket söndagsmiddag över det, så jag får kompensera med en godispåse när jag kommer hem. Hihi.




Paus.

Jobbar idag men har rast i 3h så jag möter upp Joakim & Maja på Barnens Hus, för det är visst någon som fyller 2 år på tisdag!


Just nu.

Är vi på Busplaneten!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2123314/images/2012/pic_50374c80ddf2b320b6002faf.jpg" class="image">


New in.

Köpte förresten nya skor häromveckan. Ett par höga och ett par låga. Bruna. Jag gillar dem skarpt och välkomnar dem till samlingen!



Söker jobb.

 
Hade helt glömt bort hur påfrestande, småklurigt och spännande det är att knåpa ihop CV och personliga brev. Varje ansökan är unik för varje enskilt jobb, så det tar sin tid att få till det. Men nu är det gjort och jag har sökt ett gäng jobb och får hålla lite tummar att samtalen börjar trilla in snart. (Hoppas, hoppas.) Drömmen hade ju varit ett heltidsjobb, må-fre, 08-17. Det hade passat så bra för Majas del eftersom Jocke också har de tiderna. Som det är nu när jag jobbar inom äldreomsorgen så blir det hattigt med arbetstiderna och det är både dagar, kvällar och helger. Men jag ska inte klaga! Ett jobb är bättre än inget. Absolut!
 
Idag ska jag på en intervju kl 10:00, sedan bär det iväg in till stan för att kika på lite födelsedagspresenter till Maja innan jag börjar jobba 13:00. 
 
Såå, vi hörs väl under dagen hörrni! Ha det gott i solen!
 
 

Home & Country.

Mysig eftermiddag på stugan. Jag och Maja åkte hit en sväng efter att jag hämtade henne på förskolan. Solen kikade fram nu och blåbären väntar i skogen så det är bara att svida om och börja plocka!




Prenumerera mera.

Titta vad som låg i brevlådan när jag kom hem från jobbet idag; Body butter och duschcréme från Body Shop och nya numret av Sofies Mode. Tack!


Chokladfondant.

Var ju bara tvungen att testa mina nya formar som jag köpte häromdagen. Resultatet blev chokladfondant med vaniljglass av bästa sort!


Instamoment.

Häng med mig på Instagram. jenniferastrom är namnet!


RSS 2.0