Nya inköp.

Långärmad tröja från GANT, visar hela sen. (Var tvungen att testa macron på kameran)






Förmodligen nya favoritjeansen från Acne. Lite mer fotboll och utfallssteg så kommer de att sitta som en smäck!


Sommarbukett.

Se så fin!

Stone.

Hyrde "Stone" igår med bl.a. Robert De Niro och Edward Norton. Det var ett lite tveksamt val eftersom den bara fått 5.5 (av 10) i betyg på ImDb. Men vi hyrde den och den var tyvärr bara tragisk. Tragisk och konstig. Näehörrnini, tacka vet jag romantiska komedier och drama!

Sry.

För att jag är dålig på att uppdatera, men det är såå mycket att göra här hemma och vi ligger förkylda alla 3! Snoret rinner under näsan på Maja och hon är jättetäppt i näsan. Fast himla söt och go ändå!

Idag har jag match i Ske-å och vi ska åka buss dit. Kändes sådär att komma hem vid midnatt ikväll, men man kan ju förhoppningsvis sova en stund på bussen. MÅSTE dock ta med eget vatten dit, för jag är inte sugen på att få några magbakterier.


I övrigt blir det en lugn förmiddag här hemma och vi ska städa och tvätta. Hinner jag så blir det en paj också. Har varit så sjukt sugen på paj hela veckan så det är lika bra att göra slag i saken! Fick hem Ica´s tidning Buffé igår och där hade de en himla massa goda recept som jag ska klippa ut och klistra in i receptboken.

Äta själv.

Såhär ser det ut på golvet när vi ätit färdigt! Maja tycker att det är jätteroligt att leka med maten och stoppa in den i munnen om vartannat. Och städningen tillkommer har jag fått erfara nu!


Gamla matrester.



Skäligen misstänkt.


För övrigt så har Maja börjat bli lite gnälligare, absolut inget problem, men jag undrar om det är mer tänder på gång eller om hon helt enkelt är less på att leka med sina grejer. Kanske borde uppdatera i leksakslådan litegrann. Förut kunde hon sitta och leka själv (läs: under full uppsikt) ett ganska bra tag, men nu är det inte riktigt lika roligt med det. Så mamman ställer hjärtligt upp med både sånger och gåträning (hon älskar det!) och tillhandahåller även med diverse köksredskap som t.ex. en visp eller slev att hamra med.


Btw, we're out of coffee, hur ska jag klara denna dag!?

Fina förpackningar och lite livsglädje.

Ett försök till att återuppliva en liten pelargonstackare.



Man kan inte annat än bli glad över ica's fina förpackningar. Somriga och fina!

Åååh.

Jag är så less. Trodde att ledighete hade börjat men i själva verket så var det ARBETSBÖRDAN och ADMINISTRATION som tagit vid. Försäkringskassan kan ordagrant dra åt helvetee. Skickade in alla löneuppgifter i Maj FÖRRA ÅRET och begärde föräldradagarna i början på April i år. Jag köper att de har mycket att göra, men handläggningstiden, enligt dem själva, ska inte överstiga 30 dagar. Nu har det gått mer än 90 och kärringarna som handlägger ärendet är på SEMESTER. Hur kommer man åt dem?! Det går inte. De är untouchable och de behöver inte ta något ansvar överhuvudtaget verkar det som. Man kan inte bli annat än ledsen och besviken på hur samhället fungerar idag.

Jag köper hanteringen av diverse ärenden om man är oärlig, skickar in felaktiga uppgifter osv osv, men jag har ju bara begärt mina föräldradagar och underlaget har de fått serverat på silverfat för ETT ÅR SEDAN. Att det ska ta nästan 100 dagar att skicka hem ett beslut till mig känns lite sådär måste jag erkänna. Jag har i alla fall sagt till dem (efter typ tio samtal på fem dagar) att jag förväntar mig 1:a utbetalningen den 25:e denna månad och att det är deras problem hur de löser det, inte mitt. Jag vill bara ha mina pengar.



Mycket trevlig fredagkväll!

Småpojkarna! Jättetrevligt att man kan ta afterwork med grannarna bara spontant sådär.



Glada miner:)



Fina Joanna och Jocke. De blir föräldrar snart och då utökar vi radhuslängan med ett 4:e barn!

Nytt!

Nya utemöblerna till framsidan. Precis som jag ville ha dem!




Det blev MASSA natursten över från altanbygget så jag återanvände dem och gjorde en liten installation under köksfönstrena på framsidan. Blev jättebra!



Alla hjärtans tös i hela världen!

Så går hela veckan alla dagar och år.

Jag och Maja brukar lyssna på Tommy Körberg när han sjunger "Fattig bonddräng" och det är precis vad vi gör just nu också. Vi har just lämnat av pappa Jocke på jobbet och har åkt vidare till mina föräldrar. Måste inledningsvis i vekcan ha lite hjälp med barnpassning så att jag kan få ro att plugga allt som går innan Torsdag. Pappa var snäll att ta ledigt halva dagen så Maja får leka med morfar i eftermiddag.

Vi har ju införskaffat en sak i helgen också, en "dröm" har gått i uppfyllelse och våra fikastunder kommer aldrig mer att bli sig lika, Moccamastern har flyttat in på Lövöhällans väg 33 och är där för att stanna. Och näe, jag är inte lurad, det blir godare kaffe. Jeei!


Sladden var lite lång så jag virade den runt på undersidan så länge. Visst är den fin? Det är den!


Sen får vi se om det blir tid över för annat i eftermiddag och vi kan åka runt på en liten sväng och inhandla diverse saker. Man får ju passa på medan man är i stan menar jag. Behöver bl.a dynor till nya utemöblerna på framsidan (som ni ska få se sen) sen hade det varit bra med ett parasoll på framsidan också.


Kram på er!

ÄNTLIGEN TILLBAKA!

Oj oj oj vad jag har haft fullt upp sedan vi kom hem från Turkiet. Har inte haft EN lugn stund. Börjar med att visa lite bilder från Turkiet, sen fortsätter jag att rulla på med vardagsbetraktelserna i vanlig ordning.

Kan ju börja med att berätta att jag åkte på världens matförgiftning på Fredagen innan vi skulle åka till Turkiet (vi åkte på Söndagen) och jag mådde så otroligt dåligt när vi skulle åka iväg också. Flyga på tom mage var ingen höjdare. Men jag hämtade mig på Tisdagen ungefär och då kunde jag njuta till fullo av det Side hade att erbjuda. Flygningen med Maja gick bra, hon var lite trött och det kom lite gnäll då och då, men hon klarade öron-ont (med välling och Nezeril) och det gick toppenbra!


Badflickan.



Bus på hotellrummet.



Tar det lugnt under parasollet.



Mellis i vagnen.


Hallå där!



<3



Jag lyckade bränna mig på läppen IGEN. Suck..



Kul var det att bada.


Det var i alla fall några av MÅNGA bilder som togs i Side. Majas badsessioner blev tyvärr alltför få eftersom hon fick svinkoppor (Förmodligen var hon infektionskänslig då en tand har varit på väg upp och så fick hon de där dumma bakterierna på sig.) Det är en anledning till dåligt bloggande; jag har kämpat och kämpat för att utrota de där svinkopporna, men de vann och vi blev tvugna att åka till sjukhuset och be om penicillin till Maja. Helst hade jag sluppit ge henne penicillin men nu fick det bli så så förhoppningsvis ryker de där rackarna till veckan!


Har årets sista tenta den 9:e så jag ska plugga på som F-N så att jag kan göra bort allting och sedan vara LEDIG hela sommaren. Har ju inte tagit ut några föräldradagar förrän nu, så vi har alla kvar och jag får möjligheten att vara hemma med Maja hela sommaren. UNDERBART!


Vad gör ni idag?




RSS 2.0