Åååh.

Har ingen inspiration till att blogga alls just nu. Har tenta imorgon som jag måste fokusera på, så jag har lagt allt krut på den, för den ska banne mig bockas av! I helgen har vi inte gjort så mycket, vi åt middag med Jocke & Joanna på fredagkvällen (och lilla tjejen som inte har fått något namn ännu) och i lördags hade jag match. Vi förlorade med 0-4, så det var väl inte så mycket att hurra för.

Blev sinnig efter matchen (dels p.g.a, om ni ursäktar, okunskap hos div lagkamrater och dels p.g.a mitt skadade lår som aldrig blir bra) och sparkade in i spelarbåset och till min otur så har jag fått en rejäl spricka i höger stortå för jag kan inte gå på foten och den är svullen och blå. Men är huvudet dumt, ja ni kan resten..

Igår gick vi en 9-hålsrunda på golfbanan och det gick väl sådär, men skönt att komma ut och göra något än att sitta inne hela kvällen, för det lär man väl göra ändå alla kvällar i höst/vinter. Tro det eller ej, men jag lägtar till hösten och vintern nu!


Ska ladda upp lite bilder ikväll, men nu måste jag och Maja och grannen ta en promenad till Coop för här hemma saknar vi både blöjor och sköljmedel, det går inte!


Önskar att bloggtorkan försvinner snart för jag tycker att det är så roligt att se när ni lämnat små avtryck efter er här i bloggen!

Köket.

Vi börjar med köket. Det är långt ifrån hur vi vill ha det, men det duger tills vi fixat;


  • vi måste byta ut handtagen på luckorna och gärna köpa nya luckor
  • ev byta kaklet/mosaiken
  • byta fondtapet och köpa nya bänkskivor så att man slipper diskbänken
  • skaffa inbyggnadsmikro
  • ta bort kryddskåpen ovanför spisen och skaffa en ny fläkt






Äntligen lite bilder!

Det här är bara ett smakprov av vad som finns lagrat i datorn! Mer kommer, så håll till godo:)


Badälsklingen!



På väg mot Robyn. (I Ske-å.)




Paparazzipic.




EGO.




Bästa grannarna.




1:a gången på Busplaneten.




Heja, heja.




Städar åt mamma.


Bara ett axplock som sagt, men jag tänkte att jag skulle försöka ta lite fina bilder på hemmet så ni får se hur vi har det. Kan försöka hinna med det till ikväll.


Ha en bra dag allihopa!

Fint från H&M Baby.

..och mycket, mycket mer har jag hittat..!

Fel.

Det är något vajsing med min kamera-dator-anslutning så jag verkar inte kunna lägga in kamerainformationen på datorn så bilder dröjer tyvärr tills jag lyckats lösa problemet. Förlåt!

Har däremot hittat en massa trevligt på nätet som jag funderar på att beställa så kolla i nästa inlägg om vad det är för prylar:)

Snart börjar det igen.

Vart tog den här sommaren vägen?! Känns som att dagarna har susat förbi i en väldans fart! Helt plötsligt är det dags att beställa ny litteratur till mitt sista år som student och schemalägga dagarna under höstterminen som Maja behöver barnvakt. Sjukt vad tiden går! Men jag längtar ändå på något vis tills terminen börjar så att jag kan få beta av det sista som är kvar och förhoppningsvis skaffa ett ordentligt jobb osv, osv.

Idag börjar resan, måste in till universitetet och anmäla mig till en tenta som jag inte klarade förra terminen. Börjar plugga redan nu så jag vet att jag klarar den och kan slappna av sen. Onödigt att ligga efter redan innan skolan börjar. Tänkte också inhandla lite skrivmaterial; pennor, pärmar, skrivhäften osv. (Självklart allting ROSA!)


Lillgumman sover för tillfället och jag tänkte passa på att plocka undan lite här hemma. NI ska få se vad fint jag gjort det här hemma i sommar också, stormtrivs med mitt rosa/vita/lantliga-men ändå moderna hem! I love.

Maja har börjat ta egna steg nu också, hon hoppade visst över det där med att krypa.. Tokfia! Hon är jätteduktig när hon går och står på egen hand, men hon vill helst att man håller henne i handen för släpper man så börjar hon nästan att gråta. Det är väl en osäkerhet det där, men hon har börjat klara av det själv om hon får hålla i t.ex. dockan eller ett par nycklar osv. Tänk vad gulligt det vore om hon började gå lagom till sin 1-års dag! Tänkte faktiskt att hon skulle få ett par lära-gå-skor som kanske är lite stabilare än hennes sandaler som hon har just nu.


RSS 2.0