Modeller.

Haha, jaa, vilka modeller! Vi kämpade på i alla fall under modevisningen. Visste inte att den skulle vara utomhus, i regnet! Kul var det och vi fick med oss lite presenter hem.


Modevisning.

Jag och Maja ska vara 'modeller' på Lindex modevisning på Strömpilen på torsdag, så vi har varit där idag och provat ut kläder. Men lillgumman har varit febrig och hostig i några dagar nu så vi har varit hemma. Hon var så duktig när vi provade kläderna och guud vilken gullig klänning hon ska få ha på sig på torsdag! 'Suuusig käänning' sa hon när hon fick ta på sig den.

Idag har vi även haft en mäklare här som har värderat vårt hus och förhoppningsvis så har det ökat i pris så att vi kan lägga om lånen. Vi får veta imorgon om det blir så eller inte. I övrigt har det väl inte hänt så mycket just idag. Dock är jag sjukt less på att taket är upprivet, men elektrikern kommer och drar färdigt allting på torsdag och förhoppningen är då att taket är färdigt till helgen.

Just det ja! Har köpt 2 par nya skor till Maja så jag ska ta bild sen och lägga upp så ni får se dyrgriparna.. Höhö.

Modevisningen är alltså på Torsdag klockan 18.00, BE THERE!




Mer renovering.

Vi håller på med att sätta in spotlights i taket i vardagsrummet. Taket är nu nedplockat och elektrikern kommer imorgon eftermiddag! Ska bli spännande att se det färdiga resultatet!


Renovering.

Håller på att klä om en fåtölj här hemma. Har kommit ungefär halvvägs, så slutresultatet kommer väl under eftermiddagen. Kul att vara lite kreativ!


BLOPPIS!

Det är med lite sentimentalitet som jag/vi säljer Majas skötbord/skötbordsskåp/bokhylla. Min lilla tjej har ju blivit stor och vi har inte behovet av denna längre. Vi har använt den som bokhylla ett tag nu, men den tar för stor plats i Majas rum bland alla leksaker och annat som trängs.

Modellen är alltså IKEA's Hensvik & skötbordsbänken som tillhör följer också med i priset. Den är välskött och som ny, inget slitage. Kommer lägga ut en annons på Blocket också, så det är först till kvarn som gäller!


700:- och den är DIN! (Nypris 995:-)






Skynda fynda!

Reser bort.

Vackra Norrtälje.

I helgen blir det en riktig tjejresa. Jag, Maja och min mamma åker till Norrtälje och hälsar på släkten. Ska bli jätteroligt eftersom det är över 1 år sedan jag träffade dem! Vi tänkte åka bil ner, så det blir spännande att se hur Maja tycker att det är att sitta stilla i flera timmar. Självklart kommer vi att ta många pauser så att vi får sträcka på benen!


Nu springer jag runt och packar väskor och städar. Joakim åker till Hemavan med några kompisar för att åka skoter hela helgen så det är bäst att jag städar ikväll för vi vill ju ha det rent och snyggt när vi kommer hem på söndag!

Ny, ljusare hårfärg.


Tavlor.

Äntligen har tavlorna kommit upp. Nu är det bara att fortsätta fylla på med fina bilder!


RSS 2.0