Colour.

Nya soffkuddar!


Hej Kitty.

Bra kombo på strumporna idag känner jag. Men jag är ledig idag så det gör inget!


Elsas mode.

Upp till bevis nu för Sofie Fahrman!




Sista förberedelserna.

Nöter in det allra sista innan tentan i eftermiddag. Tentan börjar 15.00 & man har till 21.00 på sig, men så länge hoppas jag inte att det tar! Känner mig helt rörig i huvudet just nu, men hoppas hoppas att alla bitar rättar till sig när jag sitter och skriver.

Take a shower.

Är lite sugen på att piffa till badrummen litegrann, så jag har kikat runt lite på nätet och fastnade för INR's produkter & inspirationsbilder. Är mest sugen på att fixa till badrummet på övervåningen där jag vill ha en ny dusch, samt underskåp till handfatet. Här kommer lite inspiration i alla fall:


Minimalistiskt & vitt. I like.




Det här gillar jag; trägolv i duschen & ser ni de små vita stenarna på väggen? Fint!




Här ser man detaljerna i duschen bättre. En stor takdusch vill jag ha!




Workshop.

Inte färdigt än, men med lite hyllor & tavlor så blir det trevligare. Blev så less på att se alla fula bokryggar, så jag satte upp en gardin i bokhyllan. Dock ser det ut som en tantkjol, så jag får leta reda på ett tyngre och slätare tyg att sätta dit istället! Är mest nöjd över att ha någonstans att sitta och arbeta för tillfället.


Dad.

Igår eftermiddag kom pappa hem från Vancouver, så vi ska åka hem till honom ikväll och mottaga lite presenter. Eller ja, presenter och presenter, snarare beställningar! Har beställt ett gäng Converse till sommaren för de var ju så billiga. Kändes ju inte direkt nödvändigt att köpa ett par förra månaden. De har ändå bara legat kvar i kartongen. Men men, man kan aldrig ha för få par Converse!

Just nu sitter jag och knåpar på lite CV samtidigt som jag lyssnar på P3 Dokumentär (SÅ himla bra) och läser in det sista till min tenta som är imorgon. Förresten, vet ni? Nästa månad skriver jag min absolut sista tenta! Wohoo.


Lilla pappa för 2 somrar sedan <3





Att ta kort på sig själv. (Med hjälp från mamma.)


Vår.

Börjar bli laddad på årets växter. Speciellt då man får de här till morgonkaffet!






Menu.

Vad tycks om mina nya ljuslyktor från Menu? Jag älskar dem! Mer minimalistiskt än så blir det inte.

4st för ca en tusenlapp. Det är värt det!



Bygger 'vuxenlego'.

Instruktionsoken säger 40min men jag ska bannemig halvera den tiden! Har köpt ett skrivbord på Jysk idag för en billig peng och är supernöjd! Ska bli så skönt att kunna arbeta hemifrån också.

Maja har varit på förskolan idag men är fortsatt hostig (slemhosta) så jag försöker få i henne mycket vatten så att slemmet löses upp någon gång.

Jag har ju det jag gör ikväll, men jag är glad att kunna meddela att projekt "eget rum" i allra högsta grad är påbörjat!

Kram



Måndag.

Idag är jag hemma med Maja. Hon hade feber igårkväll så jag tänkte att hon får vila upp sig en dag hemma. Ingen feber ännu under dagen men jag håller tummarna att hon får hålla sig frisk för rätt vad det är så kommer febern som ett brev på posten. Tyvärr.

Var en sväng på stan & lyckades hitta nya handtag till garderoberna i "mitt rum". Håller på att inreda vårat 3:e rum som vi ända fram till nu inte använt oss av. Vi har bara haft några garderober och strykbrädan där så det är väl på tiden att det blir något av det rummet också! När jag skriver "mitt rum" så innebär det att jag och Jocke separerade på våra kläder igår. Han fick ta klädkammaren och jag har flyttat över alla mina kläder och skor in i det s k 3:e rummet. Men det blev faktiskt toppenbra & handtagen som jag köpte idag piffade upp garderoberna så att de ser mer stilfulla ut. Ska ta kort och visa sen.


Men de saker som jag behöver införskaffa till rummet är:
- en byrå
- ett skrivbord + skrivbordsstol
- vägghyllor (typ IKEAs vita Lack)
- tavlor
- avlång spegel
- lite småpiff


KRAM



Travelling.

Nu droppar jag "bomben".. Vi har bokat vårens utlandsresa nu! Det blir till Alanya i Turkiet. Ett familjehotell som vi tycker borde passa oss toppenbra! Känns så skönt att få komma iväg en stund från vardagssysslorna. Den 27:e maj sticker vi tillsammans med Joakims pappa och hans sambo.

Verkar vara fräscha rum.



Och STOR pool!




Gå in och RÖSTA.


Rösta på mitt bidrag i Jotex tävling "Designa ett rum"!

Otur.

Självklart råkade jag sätta mig på mina älskade Armani-solglasögon idag när vi hämtade Majas vagn på förskolan och ilskan som uppstod fick omvandlas till energi att pallra mig ner till stan och köpa ett par nya. 1820:- fattigare och ett par nya solglasögon rikare så kan jag nu slappna av och njuta av ännu en Armani-sommar. Är det något jag kan lägga pengar på så är det solglasögon!

Blev även ett par nya vita Converse och en massa fina kläder till Maja. Jag hade tur i oturen kan man väl säga.

Kvällen har inledningsvis spenderats till att städa ur förrådet och nu väntar ett avsnitt av "30 grader i Februari".

Imorgon ska jag avslöja en liten hemlis också.. Så stay tuned! (Vi väntar inte ett syskon till Maja, så ni vet. Än.)

Hoppas ni har en skön kväll!


KRAM.


Fredag.



Idag är det fredag och därmed min och Majas lediga dag. Tänkte åka en sväng förbi barnens hus nu på förmiddagen och kolla om det fortfarande går att fynda något!

Sen måste jag försöka hitta igen menyn som jag verkar ha tappat bort medan jag ändrat i stilmallen. Någon som vet var den är? Hjäälp!


Renovering pågår.

Det ser ut som fan nu. Jag vet. Men håll till godo!

Canon EOS 550D.

Vill så gärna ha en bra kamera. Denna har fått 'bäst i test'-priser & verkar passa mig bra. Är för övrigt sjuk sedan igårkväll då jag fick hög feber och har sedan legat utslagen hela dagen. Det tar på krafterna att vara sjuk, så då kände jag att jag vill belöna mig själv med en present. Dock kostar den här presenten ca 5500:- så köpet bör tänkas igenom en aning.


Maja och Jocke har varit sjuka hela förra veckan och jag trodde verkligen att jag skulle klara mig, men icket! Fast å andra sidan så är det bra att göra bort influensan så immunförsvaret får piffa till sig ännu mer och bli ännu bättre.


Har hittat några jobb också som jag tänkte söka såhär lite i förhand. För att vara på den säkra sidan när sommaren börjar närma sig. Känns otroligt kul att äntligen vara klar med studierna och börja leva ett 'normalt' liv igen.


Nä, nu ska jag se nya Arne Dahl-filmen och slänga i mig lite Alvedon!


KRAM

Doing it.

Gårdagens alster blev bara skit. Sitter fast i produktiviteten just nu. Ge mig styrka!


Äntigen helg.

Pust! Vilken vecka.. Har äntligen blivit färdig med ett 2-veckors projektarbete & det känns såå SKÖNT! Idag efter jag varit på universitetet så åkte jag och köpte en födelsedagspresent till pappa som har fyllt år. Det resulterade i ett jag köpte ett sittunderlag för 209:- på Utebutiken. 209:- alltså, jag blev nästan lite tom inombords när jag betalat. Hur kan man lägga de pengarna på skumplast?! Huhu. Produktutveckling is the shit märker jag.

I alla fall, kvällen har spenderats hos mamma & pappa på ett litet minikalas där vi blev bjudna på middag & tårta. Men eftersom att Maja går och lägger sig vid halv åtta, åtta, så blev det ett kort kalas. Nu ligger vi som 2 döda sillar i sängen och ska kolla på Prison Break. Haha, livet som småbarnsförälder tar på krafterna!


Förresten, jag kan inte uppdatera från min iPhone längre? Ngn som också har problem med blogg.se-appen?


Trevlig fredag allihopa!

RSS 2.0