ÄNTLIGEN TILLBAKA!

Oj oj oj vad jag har haft fullt upp sedan vi kom hem från Turkiet. Har inte haft EN lugn stund. Börjar med att visa lite bilder från Turkiet, sen fortsätter jag att rulla på med vardagsbetraktelserna i vanlig ordning.

Kan ju börja med att berätta att jag åkte på världens matförgiftning på Fredagen innan vi skulle åka till Turkiet (vi åkte på Söndagen) och jag mådde så otroligt dåligt när vi skulle åka iväg också. Flyga på tom mage var ingen höjdare. Men jag hämtade mig på Tisdagen ungefär och då kunde jag njuta till fullo av det Side hade att erbjuda. Flygningen med Maja gick bra, hon var lite trött och det kom lite gnäll då och då, men hon klarade öron-ont (med välling och Nezeril) och det gick toppenbra!


Badflickan.



Bus på hotellrummet.



Tar det lugnt under parasollet.



Mellis i vagnen.


Hallå där!



<3



Jag lyckade bränna mig på läppen IGEN. Suck..



Kul var det att bada.


Det var i alla fall några av MÅNGA bilder som togs i Side. Majas badsessioner blev tyvärr alltför få eftersom hon fick svinkoppor (Förmodligen var hon infektionskänslig då en tand har varit på väg upp och så fick hon de där dumma bakterierna på sig.) Det är en anledning till dåligt bloggande; jag har kämpat och kämpat för att utrota de där svinkopporna, men de vann och vi blev tvugna att åka till sjukhuset och be om penicillin till Maja. Helst hade jag sluppit ge henne penicillin men nu fick det bli så så förhoppningsvis ryker de där rackarna till veckan!


Har årets sista tenta den 9:e så jag ska plugga på som F-N så att jag kan göra bort allting och sedan vara LEDIG hela sommaren. Har ju inte tagit ut några föräldradagar förrän nu, så vi har alla kvar och jag får möjligheten att vara hemma med Maja hela sommaren. UNDERBART!


Vad gör ni idag?




Kommentarer
Postat av: Zalina - Olivias mamma

Himmel så söt hon var :) Hon verkade också trivas jätte mycket i poolen, Olivia älskade att bada. Hur går det med svinkopporna ger dom med sig när hon äter pencelin?

2011-06-07 @ 09:23:06
URL: http://zaliina.blogg.se/
Postat av: Nina

Så söööt hon är!! :)

2011-06-12 @ 12:55:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0