Så får du drömhåret!

Det är många faktorer som spelar in för att ditt hår skall komma till sin rätt. Ansiktsform, livsstil, hårtyp och hårkvalitet är några av dem. Tricket är att du lär känna ditt hår och tar reda på hur du maximalt kan utnyttja dina tillgångar.
  • Tips! Använd alltid värmeskyddande produkter när du fönar eller stylar håret med plattång, locktång etc.
Är ditt hår..
  • NORMALT: ditt hår är friskt och starkt utan slitna eller kluvna toppar. Använd milda och vårdande produkter som fortsatt bevarar håret. Satsa på inpackningar ett par gånger i månaden. Använd ett serum som motverkar kluvna toppar. Om håret är lockigt så kan du använda en creme som definierar lockarna.
  • TORRT: ditt hår kan vara både tunt och tjockt, men saknar spänst och upplevs som skört och risigt. Topparna är ofta kluvna. Välj återfuktande schampo och balsam och gör en inpackning varje vecka. Använd leave-in produkter som inte behöver sköljas ur. Ett torrt hår mår bra av att fönas med rundborste som slätar ut frissighet och ger maximal glans.
  • FETT: håret är sannolikt övertvättat och uttorkat. Hårbotten blir snabbt smutsig och ibland kan du ha problem med mjäll. Tvätta inte håret så ofta, använd ett torrschampo ett par dagar så att det återfår sin naturliga fuktighet. Använd milda produkter och skölj ut håret med ljummet vatten när du tvättat det eller använt inpackning. Försök att inte styla håret så mycket och låt det vila!
  • TUNT: du har fina, tunna hårstrån och håret känns babymjukt. Till och med hårsprayen lägger sig platt på hjässan. En färgning kan ge illusion av tjockare hår. Välj volymgivande produkter och föna håret upp och ned för bra volym.
Hoppas du fått lite tips och att ditt hår får en liten kick! Kom ihåg att det krävs att man vårdar sitt yttre om man vill ha långsiktiga resultat!
KRAM.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0