Förskolan.

I Onsdags fick vi besked om att Maja har fått förskoleplats. Vi fick det vi valt som nr 3, men vi kommer fortfarande att stå kvar i kö till något av val 1 & 2 eftersom att de ligger närmre där vi bor. Ska bli spännande att ta kontakt med personalen och få åka dit och se hur det ser ut. Det blir säkert jättemysigt när hon får börja på förskolan och få lite mer kompisar och lite mer stimulans. Var och lämnade in lite papper på kommunhuset i Holmsund idag.

Men jag undrar en sak:


- Vi funderar på att sätta henne på en privat förskola i stan (Umeå) som har kösystem via Umeå Kommun. Hur gör vi då? Är det bara att sätta henne i kö, eller försvinner hennes andra ansökningar då? Det enda vi vill är egentligen bara ha henne tillfälligt i Holmsund tills hon får en plats på förskolan inne i stan. Vad göra? Tips?


KRAM!

Kommentarer
Postat av: Ida

Det ni kan göra är att tacka ja till platsen ni fått, och göra en ny sökning på förskolan i stan. Nackdelen är dock att ni måste köa från 0 igen, vilket inner att det kan ta tid eftersom de som stått längre går före. Detta är dock bara vad jag tror, det ni kan göra är att ringa placeringsassisteten, både den som har Holmsunda område och den som har stadsdelen i Umeå, typ teg :)



Får jag fråga vilken fsk ni funderar på i stan?

2011-12-02 @ 22:53:39
URL: http://Idaskrypin.blogspot.com
Postat av: Jennifer

Okej, ja för det var något sådant vi hade tänkt göra. När vi var i kontakt med förskolan så sa de att det finns nog platser antingen till våren eller hösten så det ser ändå ljust ut. Vi funderar på förskolan Karlavagnen på söderslätt:)



Tack så hemskt mycket för hjälpen Ida!

2011-12-04 @ 15:28:24
Postat av: Ida

Så lite så!:) Hoppas allt löser sig och att ni blir nöjda med det ni får :)

2011-12-04 @ 21:14:38
URL: http://Idaskrypin.blogspot.com
Postat av: Ida

Så lite så!:) Hoppas allt löser sig och att ni blir nöjda med det ni får :)

2011-12-04 @ 21:15:08
URL: http://Idaskrypin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0